HAZERA

HAZERA

S.C. Marcoser S.R.L. distribuie hibrizi de tomate, pepeni galbeni si vinete cu caracterisitici de rezistenta si toleranta la diversi factori de stres. Hibrizii Hazera ofera productii bune chiar si in conditii de temperaturi inalte iar produsele prezinta rezistenta la transport si aspect deosebit. Hazera este unul din liderii globali din industria producerii semintelor. Avand sediile principale in Israel si Olanda si numeroase filiale si distribuitori, compania este aproape de clientii sai din peste 12 tari. Astfel, clientii beneficiaza de suport tehnic si o gama de produse adaptate climatului specific si conditiilor de crestere. Alaturi de HM. CLAUSE, VILMORIN si MIKADO KYOWA SEED, HAZERA formeaza divizia LIMAGRAIN’S VEGETABLE SEED, parte a grupului francez LIMAGRAIN, unul din liderii pe piata mondiala. Devotata producerii semintelor profesionale, divizia LIMAGRAIN’S VEGETABLE SEED este a doua pe plan mondial. Prin continua inovatie, Hazera combina stiinta moderna cu metodele clasice de inmultire in vederea obtinerii varietatilor de inalta calitate si productie. Colaborarea cu cele mai mari centre de cercetare din lume permite aplicarea stiintei si tehnologiilor de ultima generatie. Unul din focusurile companiei este fermierul, centrul a tot ceea ce ei creaza. Stransa legatura dintre companie si fermier permite evaluarea nevoilor acestuia si sprijinirea pe tot parcursul cultivarii. Gama de produse ale companiei cuprinde seminte profesionale de legume, cereale si plante tehnice.
Tip Crimson Sweet
Extazy F1  Pepene de tip mini - cu greutati in jur de 2-3 kg, destinat pe moment supermarket-urilor si exportului, are nevoie, ca toti pepenii fara seminte, de un polenizator cultivat intercalat
Disko F1  Hibrid tip Crimson, produce pepeni, fara seminte, usor ovali, de 7-12 kg, cu miez dulce, crocant, aromat, rosu inchis
Cu coaja inchisa la culoare
Sunday Special F1  Pepene cu coaja verde inchis, tip Sugar Baby, pepene rotund, de 6-10 kg, cu un continut ridicat de zahar.
Seminte de pepene galben rotund tip galia
RAYMOND F1  Cumpără Preţ: 125.00 RON
Ambalaj: 500 sem
Hibrid la care iese in evidenta marimea fructelor, pe langa savoarea specifica acestui tip de pepene galben.
MAKDIMON F1  Cumpără Preţ: 80.00 RON
Ambalaj: 500SEM
Hibrid extratimpuriu de pepene galbeni tip galia pentru culturi in camp liber sau protejat, ajunge la maturitate in 70 - 75 zile de la plantare, greutate 1-1,5 kg/fruct.
LAVIGAL F1  Cumpără Preţ: 125.00 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid extratimpuriu, cu o durata de circa 75 zile pana la coacere, greutate de 1,5-2 Kg pe fruct, este recomandat mai ales pentru cultura neprotejata, datorita rezistentelor sale la boli.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea