SYNGENTA

SYNGENTA

Inca din anul 2000, Syngenta isi propune sa contribuie la cresterea productivitatii culturilor asigurand in acelasi timp protectia mediului inconjurator, sanatatea populatiei si cresterea calitatii vietii. Fondata prin fuziunea a doua companii cu traditie, Novartis Agribusiness si Zeneca Agrochemicals, Syngenta a avut de la inceput ca scop sa aduca potentialul plantei la cele mai inalte valori. A mostenit puterea si traditiile celor doua companii insa, cu personalitate proprie, Syngenta a castigat incredera fermierilor din peste 90 de tari. Prin cercetare si inovatie, fermierul este sprijinit sa depaseasca provocarile intampinate si sa obtina productii mai mari, de calitate superioara, utilizand cat mai putine resurse si protejand mediul inconjurator. Pe plan global, productia de alimente este asigurata, in principal, de 8 mari culturi: cereale (grau si orz), alte culturi pe suprafete mari (sfecla de zahar, rapita etc.), porumb, orez, soia, culturi de specialitate (cartof, bumbac, pomi fructiferi etc.), trestia de zahar si legume. In vederea imbunatatirii acestor culturi prin utilizarea eficienta e resurselor diponibile, compania si cei peste 26.000 de angajati pun la dispozitie cele mai bune tehnologii si solutii inovative. Portofoliul companiei include seminte de legume, floarea-soarelui, porumb, rapita, cereale si sfecla de zahar la care se adauga produsele pentru protectia plantelor, mult apreciate si utilizate de catre fermieri. Conditiile climatice variabile si lupta cu bolile si daunatorii culturilor legumicole au condus catre necesitatea utilizarii unui material semincer superior iar hibrizii Syngenta au castigat popularitate in randul fermierilor romani. S.C. Marcoser S.R.L. este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume si al produselor pentru protectia plantelor Syngenta. Hibrizii de legume disponibili prin intermediul companiei noastre sunt cultivati si testati in conditiile climatice din Romania, demonstrand o buna adaptabilitate la acestea. Calitatea se remarca prin rezistenta sau toleranta la diverse boli vasculare, virusuri si nematozi, in paralel cu obtinerea de produse cu insusiri organoleptice ridicate.
Tip Crimson Sweet
SORENTO F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 199.13 RON
Ambalaj: 1000 sem
Sorento F1 - seminte de pepenii verzi extratimpurii, tip Crimson Sweet, cu fructe de 8-10 kg, coaja subtire cu dungi inchise, miez rosu foarte dulce
TOPGUN F1  Cumpără Preţ: 126.03 RON
Ambalaj:
Seminte de pepeni verzi Crimson Sweet, timpurii pentru camp, productie mare, gust si culoare excelente a miezului. Fructe mari, 8-12 kg. Rezistente marite la stresuri si boli (Fusarioza rasa 0 si rasa 1).
ARASHAN F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 222.43 RON
Ambalaj: 1000 sem
Arashan F1, seminte de pepene timpuriu, 8-12 kg, miez crocant de culoare rosu inchis.
KARISTAN F1  Cumpără Preţ: 275.14 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid semitimpuriu, rezistent la conditiile de stres, ideal pentru consumatorii de pepeni verzi.
BARAKA F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 151.86 RON
Ambalaj: 1000 sem
Hibrid cu perioada de vegetatie de 77 zile, fructe cu greutatea 8-10 kg, rotund ovale, coaja dungată.
ROMANZA F1  Cumpără Preţ: 279.85 RON
Ambalaj: 1000 sem
Face parte din categoria hibrizilor timpurii, prezinta plante viguroase si nu este sensibil la insolatie.
BOSTANA F1  Cumpără Preţ: 223.45 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Hibrid timpuriu de pepene verde, tip Sorento, perioada de vegetatie de 65 - 70 zile, greutate 6 - 8 kilograme.
CRIMSON SWEET  Cumpără Preţ: 123.17 RON
Ambalaj:
Seminte de pepeni verzi Crimson Sweet, plante viguroase, gust dulce, culoare rosu intens, prezinta rezistenta ridicata la transport si depozitare.
Lady F1  Hibridul alungit cel mai timpuriu, avand o calitate excelenta a miezului, 8-12 kg, oval, cu coaja subtire, cu semintele marunte si rezistent la transport
MIRSINI F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 237.03 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Hibrid de pepeni tip crimson de la Syngenta timpurii, perioada de vegetatie de 85 zile, greutate de 8 - 11 kg.
FARAO F1  Seminte de pepeni verzi tip Crimson Sweet, alungiti, timpurii, gust dulce, rezistenti la crapare!
FASCINATION F1   Cumpără Preţ: 1,048.58 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Fascination F1 este un hibrid de pepene verde fara seminte, cu fruct mare si capacitate buna de productie, recomandat pentru plantare pe segmentul mediu - timpuriu.
Cu coaja inchisa la culoare
AHMOUS F1  Cel mai nou hibrid apartinand tipului cu coaja inchisa, 6-8 kg, legare buna, productiv.
ROMANTIC F1  Cumpără Preţ: 235.83 RON
Ambalaj: 1000 SEM
Romantic F1 seminte de pepeni verzi cu coaja inchisa la culoare, medii-timpurii, de tip Sugar Baby, cu fructe de 7-9 kg si continut de zahar ridicat
Seminte de pepeni verzi extratimpurii
SORENTO F1  Cumpără PROMOŢIE!
Preţ: 199.13 RON
Ambalaj: 1000 sem
Sorento F1 - seminte de pepenii verzi extratimpurii, tip Crimson Sweet, cu fructe de 8-10 kg, coaja subtire cu dungi inchise, miez rosu foarte dulce
ODEM F1  Odem F1 - cel mai extratimpuriu hibrid de pepene verde din gama sa (pepeni verzi cu coaja verde inchis), foarte productiv, cu rezistenta marita la Fusarioza (rasa 1)! Pepeni verzi foarte dulci!
Tip Crimson Sweet alungit
Lady F1  Hibridul alungit cel mai timpuriu, avand o calitate excelenta a miezului, 8-12 kg, oval, cu coaja subtire, cu semintele marunte si rezistent la transport
FARAO F1  Seminte de pepeni verzi tip Crimson Sweet, alungiti, timpurii, gust dulce, rezistenti la crapare!
Seminte de pepene galben rotund tip galia
DON JUAN F1  Timpuriu, tip galia, foarte rezistent, 1,2 - 1,8 kg.
INBAR F1  Hibrid de pepene galben, tip galia, extratimpuriu, leaga bine in conditii de temperaturi scazute, greutatea fructului 1,5 - 2,5 kg. Cultivat cu rezultate foarte bune primavara in sere, solarii si camp.
IDEAL F1  Timpuriu,1.5- 2 kg, tip Galia.
ROYAL F1  Seminte profesionale de pepeni galbeni tip GALIA pentru camp! Varietate multirezistenta la boli fungice si virale! Gust dulce si aromat al miezului! Legare foarte buna la temperaturi scazute! Vigurozitate mare a plantei! Productivitate ridicata!
Seminte de pepene galben alungit tip ananas
MAN 15025 F1  Cumpără Preţ: 93.18 RON
Ambalaj: 500 SEM
Hibrid de pepene galben tip ananas, de timpurietate medie, cu rezistenta mare la transport si depozitare.
Seminte de portaltoi pepeni verzi, pepeni galbeni
EMPHASIS  Cumpără Preţ: 227.49 RON
Ambalaj: 1000 sem
Este un portaltoi recomandat pentru altoirea pepenilor verzi. Se poate altoi usor. Se remarca prin uniformitatea germinatiei semintelor si cresterii plantelor.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea