Acest site folosește cookie-uri pentru a vă pune la dispoziție cea mai bună experiență online. Prin continuarea navigării în site, sunteți de acord cu politica noastră de cookie. Sunt de acord Detalii

ZERAIM GEDERA

ZERAIM GEDERA

SC MARCOSER SRL este importator si distribuitor in Romania al semintelor profesionale de legume Zeraim Gedera! Zeraim Gedera este una dintre cele mai mari companii de cercetare si dezvoltare a soiurilor de legume. De la infiintarea sa in 1952, compania este cunoscuta pentru expertiza in dezvoltarea soiurilor inovatoare, cu un plus de valoare, ce perminte fermierilor sa semene seminte de produse solicitate de consumatorii din intreaga lume.
Seminte de pepene galben alungit tip ananas
ADIR F1  ADIR F1 este un hibrid de pepene galben tip ANANAS, timpuriu. Fructele sunt ovale cu coaja acoperita de o retea densa de culoare verde. Greutatea fructelor variaza intre 2 si 3 kg, au pulpa de culoare verde, foarte dulce si aromata. ADIR F1 prezinta rezistente multiple la Fuzarioze, viroze si in mod special la fainare.
EYAL F1  EYAL F1 este un hibrid de pepene galben tip ANANAS, semitardiv. Fructele sunt ovale cu coaja acoperita de o retea densa de culoare galbena. Greutatea fructelor variaza intre 2 si 3 kg, au pulpa de culoare crem, foarte dulce si aromata. Eyal F1 prezinta rezistente multiple la Fuzarioze, viroze si in mod special la fainare.
facebookGoogle PlusYouTubeVremea